Banderollen kan hänga mellan stolpar, mellan träd eller på en fasad

Banderollen kan hänga mellan stolpar, mellan träd eller på en fasad, och bär Ert budskap oavsett om det är tidsbegränsat eller långsiktigt.

Välj mellan plastbanderoll eller hålad mesh som släpper igenom för att inte ta vind. Valfri storlek, från litet till gigantiskt. För upphängning finns kederband och –skena, plast- eller metallöljetter eller kanal. För extra hållbarhet kan Ni välja till kantförstärkning, dvs. att kanterna fållas.

Tryck och material
Högkvalitativt färgtryck på en rad olika material, både tryck och material väl lämpat för långvarig exponering för såväl sol som väder och vind.

Leveranstid
Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Vår policy är dock att i största möjliga utsträckning tillmötesgå önskemål om snabbare leverans då vi inser att akutsituationer alltid kan uppstå. Vissa material, färdiga skyltar, ställ och hållare är inte lagervaror, vilket kan förlänga leveranstiden. Omfattande produktioner kan ha längre leveranstid.

Tillval
Behöver Ni hjälp med layoutarbete och/eller ändringar så ordnar vi det.

Vi ordnar belysning och eldragning. Vi hjälper även till med montering och monteringslösningar (dvs. det som eventuellt behövs för att möjliggöra montering), med egna montörer och, när det behövs, skylift. Omfattande montering kan också förlänga leveranstiden.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Önskar du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.