Stäng v.42. Klicka här för att läsa mer.

Meny

Kundcase

Kundcase

Coop Norrbotten - Skyltning av ny butik i Sävast

Vi har under flera år haft uppdraget att skylta butiker åt Coop Norrbotten. Nyligen har vi fått möjlighet att skylta Coop Norrbottens nya butik i Sävast, en av de första butikerna att implementera kedjans nya visuella koncept. Genom en nära dialog med formatavdelningen i Stockholm och Coop Norrbotten, har vi aktivt deltagit i utvecklingen och bidragit till förverkligandet av en attraktiv och trevlig butiksmiljö.

Resultatet blev en fantastisk butik som både Coop Norrbotten och Coops centrala formatavdelning är mycket nöjda med. Vi är stolta över att ha bidragit till att skapa en butik som inte bara är visuellt tilltalande, utan också skapar en positiv upplevelse för kunderna. Genom att kombinera vår expertis inom skyltning med en stark samarbetsanda har vi kunnat uppfylla och överträffa förväntningarna.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Coop Norrbotten och att vara en pålitlig partner för deras skyltningsbehov. Tillsammans kommer vi att fortsätta skapa imponerande butiksmiljöer och hjälpa Coop att kommunicera sitt varumärke på ett effektivt och attraktivt sätt.

Kundcase

Datahallar Luleå

Under uppförandet av datahallarna i Luleå de senaste åren har tydlig och korrekt skyltning varit av stor betydelse för att säkerställa både personalens och besökarnas säkerhet samt för att underlätta navigering och identifiering av olika områden och faciliteter. Genom att förse SISK med våra skyltlösningar har vi bidragit till att skapa en säker och effektiv arbetsmiljö under byggtiden.

Vår leverans av skyltar till SISK har möjliggjort en effektiv informationshantering på byggplatsen, med tydlig identifiering av områden som entréer, utrymningsvägar, säkerhetszoner och anläggningsdetaljer. Dessutom har vi försett SISK med informationsskyltar för att kommunicera viktiga anvisningar, säkerhetsföreskrifter och kontaktuppgifter. Vi är stolta över att ha kunnat bidra till SISKs framgångsrika genomförande av byggprojektet genom att tillhandahålla högkvalitativa skyltar som har underlättat arbetsflödet och säkerheten på platsen.

Vårt samarbete med SISK har varit baserat på ömsesidig kommunikation, förståelse och engagemang för att leverera skyltlösningar som uppfyller deras behov och förväntningar.
Utöver uppförandet av datahallar levererar vi löpande produkter till datajättarnas byggen runt om i världen.

KUNDCASE

En del av det vi levererat

Kundcase

Vad säger våra kunder?

Se vad våra kunder säger här nedan

Linus Styrman
Linus Styrman

Kaunis Iron

HS Copy med Svein i spetsen levererarar alltid på en hög nivå. Tillgängligheten och servicen är i absoluta toppklass. Ingen uppgift är för stor eller för liten, därför kan vi alltid lita på HS.

Mats Fredriksson
Mats Fredriksson

Coop Norrbotten

En högkvalitè, professionellt och prisvärt är viktiga delar för oss, lägger vi till vanan att arbeta i offentliga miljöer så får vi ett riktigt bra genomförande i våra butiker. När det även är ett lokalt norrbottensföretag blir man lycklig.

Anna Jonsson
Anna Jonsson

Bodens Energi

För mig är HS Copy den pålitliga partnern som jag ringer när jag både vill ha kvalitet och snabb leverans. Inget är nog stort, för litet eller för komplicerat. Vare sig det handlar om roll-ups, gnuggistatueringar, broschyrer, en skylt eller årsredovisning.

Pat Sharkey
Pat Sharkey

Jones Enginering

It has been a pleasure working with your company here in Luleå, Your company has provided a very efficient and prompt service to Jones Engineering everything delivered was of a very high standard and I would highly recommend your organisation in the future.

Pat Sharkey
Pat Sharkey

Jones Enginering

It has been a pleasure working with your company here in Luleå, Your company has provided a very efficient and prompt service to Jones Engineering everything delivered was of a very high standard and I would highly recommend your organisation in the future.

Daniel Kangas
Daniel Kangas

Heedmark

Servicen vi får från HS copy är perfekt för oss på Heedmark. Tack vare den kan både erfarna och mindre erfarna beställare i vårt eget team göra bra ordrar och leverera till slutkund i tid och med rätt kvalitet.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Önskar du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.