Stäng v.42. Klicka här för att läsa mer.

Meny

Om oss

Om oss

Din print- och skyltleverantör i Norrland

HS Copy & Skyltfabriken AB är ledande inom skylttillverkning, utställningar och print i Norrland. Vi har varit i spetsen för den senaste tekniken inom vårt område under de senaste 30 åren och har en stor närvaro i Norden.

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledningssystem. Den utvecklades av International Organization for Standardization (ISO) och fastställer krav för att upprätta, implementera och kontinuerligt förbättra ett effektivt kvalitetsledningssystem inom en organisation.

ISO 14001 är en internationell standard för miljöledningssystem. Den utvecklades av International Organization for Standardization (ISO) och fastställer krav för att etablera, implementera, underhålla och förbättra ett effektivt miljöledningssystem inom en organisation.

Produkter som tilldelas UL GREENGUARD certifikat är vetenskapligt bevisade att uppfylla några av världens strängaste kemiska utsläppsstandarder, vilket bidrar till att minska risken för kemisk exponering och luftföroreningar inomhus.

HS Copy

Vi kan skyltar storformat dekaler & dekor trycksaker utställning

Vill du veta mer hur vi på HS Copy & Skyltfabriken
kan hjälpa dig?

Om oss

Historia & affärsidé

HS Copy startades 1985 av Håkon Slettemo. Han satsade tidigt på den senaste tekniken inom kopiering och ritningsutskrifter och investerade t.ex. i Luleås första färgkopiator och elektrostatplotter för byggritningar. HS Copy var också först i Luleå med elektronisk överföring av bygghandlingar 1989.

HS Copy ska med marknadsledande teknologi och kompetens erbjuda professionella tjänster och högklassig service som förbättrar kundernas marknadskommunikation.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Önskar du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.